Första Riidooappen presenterades

2010-10-11
Riidoo hade sin första app färdig lagom till Bok- & Biblioteksmässan
Denna applikation för iPhone är en sk RSS-aggregator som ska göra livet enklare för de som är intresserade av nyheter om e-böcker, läsplattor och bokhandeln i Sverige.
Bokhandlare och andra som installerat Riidoo-appen kan luta sig tillbaka och låta Riidoo sköta bevakningen. För Riidoo innebär appen ett försiktigt första steg i en större satsning på att ta fram lösningar för e-bokläsning och e-bokförsäljning. I framtiden innefattar lösningar såväl den enkla appen för e-bokkonsumenten till system för återförsäljare. Riidoo-appen togs fram tillsammans med Videocent, som fortsättningsvis är partner för liknande iPhone och Android-appar.
- Med en bakgrund i traditionell mobiltelefoniutveckling känns det befriande att kunna gå från idé till färdig produkt på dagar istället för år, säger Anders Hedberg, VD Videocent AB.
Appen visades upp i samband med Bok- & Biblioteksmässan i september.
Läs mer på http://riidoo.videocent.com
Videocent AB är ett utvecklingsbolag som fokuserar på tjänster och produkter inom internet och mobil kommunikation. Företaget utvecklar egna såväl som kundanpassade mobila applikationer för iPhone och Android, samt importerar och säljer produkter byggda på öppen källkod. Videocent AB har kontor på forskningsbyn Ideon i Lund.

Publicerad i Uncategorized

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>