Läsplattor faller i pris!

2011-03-31
Efter senaste vågen av nya billiga färgtablets som väller över oss, bra som dåliga, har den traditionella läsplattan kommit på skam. Främst till konsumenter har läsplattans höga priser varit svårmotiverade medan skolor och bibliotek bättre förstår skillnaden mellan dessa olika tekniker när det gäller läsning. Riidoo vill som vanligt vara först med att ta till sig ny teknik och arbetar med alla varianter ”läsdevicer”. Vi hanterar from april plattor i Applemiljö, Android och Playbook OS. Bokläsnng ska vara ett samspel mellan innehåll, teknik och användare. Därför har alla existensberättigande. Läsplattans patenterade e-ink har gjort den dyr. Med fler liknande tekniker som Sipix och med konkurrens från färgtablets faller nu priserna.
Riidoo ger läsplattor ett mervärde med kundanpassningar och direkt service, men även vi måste rätta oss i ledet. Därför sänker vi priserna radikalt från den 1 april.
Till våren räknar vi med ett uppsving för världens lättaste läsplatta, Cybook Opus. Kampanjmakarna har börjat vässa kreativitescellerna sedan länge och till studenten och sommarn ser vi en ny våg av färgsköna plattor för just läsning.

Publicerad i Uncategorized

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>