Semester

2012-07-02
Kunder och Kollegor, Vi på Riidoo tar oss nu friheten att själva bege oss till stranden med termosen och läsplattan för att njuta av sol och god läsning, e-böcker, såklart! Under juli månad är kontoret i Malmö obemannat, men vi kommer att efter bästa förmåga svara på e-mail och akuta supportärenden på info@riidoo.com respektive support@riidoo.com
I övrigt ser vi fram emot att höra ifrån dig efter semestrarna. Då kan du som återförsälare av e-böcker se fram emot ett utökat sortiment på både förlags- och språksidan samt nya förfinade tjänster på Ebok Direkt. Och ses vi inte innan så träffas vi ju på Bok- & Bilioteksmässan i september,
Ha en RIKTIGT SKÖN SOMMAR!

Publicerad i Uncategorized

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>