Ny version på Ebok Direkt!!

2012-09-06
Snart lanserar vi en uppdaterad och omarbetad version på vår populära distributionsplattform för eböcker, Ebok Direkt. Dina slutkonsumenter kommer inte att märka nån större skillnad utan kan lätt och enkelt fortsätta att handla eböcker ur vårt fantastiska sortiment som bygger på svenska Elib och engelska Gardners. Du som återförsäljarkund kommer få ett avsevärt bättre användargränssnitt för att administrera din butik. Dessutom kommer vi kunna erbjuda möjligheter för separata förlag och ”självpublicerare” att sälja sina eböcker via vår nyutvecklade förlagsmodul. Hör av dig till oss för mer info!

Publicerad i Uncategorized

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>